Rocket Stove Kopen?

Rocket Stove Kopen? Vuur is waarschijnlijk de belangrijkste factor als het gaat om overleven. Het houdt ons niet alleen warm en verlicht onze weg in de duisternis, maar het kan ons voedsel koken, waardoor de voeding wordt gemaximaliseerd. Of je nu aan het overleven bent of met je gezin aan het koken bent, eten dat …

Lees meer

COOX stove kopen

Een COOX stove kopen is niet alleen erg leuk voor jezelf maar je helpt de wereld er ook mee. Want als jij een COOX stove koopt dan geven wij er één weg aan een arm gezin. Met de COOX stove zorg je er bovendien voor dat het milieu minder word belast. De COOX stove is een op hout gestookt buiten kook toestel en geeft snel en heel veel hitte af waardoor er minder hout hoeft te worden verstookt.

Lees meer

COOX Double Kookpitten

coox stove double kookpitten buiten koken hout

COOX Double Kookpitten is gemaakt voor COOX Stove. COOX Double Kookpitten is een opzet stuk voor de hout gestookt kooktoestel. COOX Double Kookpitten (met 2 pitten) is ideaal voor als je met meer dan één pan wilt koken.

Lees meer

COOX GoGrill ™ Barbecue Rooster

COOX GoGrill is een Barbecue Rooster voor op de COOX De COOX GoGrill barbecue rooster is nu beschikbaar voor de COOX Stove! De COOX Stove GoGrill, een barbecue rooster voor op de COOX Stove. De COOX Stove GoGrill grill bevestiging is perfect voor het barbecuen in de tuin. Met de COOX Stove GoGrill kun je grillen, barbecuen …

Lees meer

COOX STOVE test

COOX STOVE test

De voorloper van de COOX STOVE was de rocket stove

In dit filmpje zie je hoe je de COOX STOVE kunt gebruiken. Het ontwerp van de COOX STOVE is inmiddels verbeterd, maar de gebruiksaanwijzing is hetzelfde. Bekijk het filmpje en zie hoe makkelijk en snel je kan koken met de COOX STOVE.

Lees meer

COOX STOVE bakken en braden

Op de COOX STOVE kun je heerlijk, koken, bakken en braden. Het gaat echt heel makkelijk. Onderin de COOX  leg je twijgjes en kleine stukje hout. Je steekt de COOX STOVE aan met een aanmaak blokje, braadpan erop en bakken maar. Onder het bakken doe je alsmaar wat meer het hout in het vuur in. Het geeft je een heerlijk oergevoel, lekker primitief maar ook oer makkelijk.

Te gek, wat een lekker gevoel, buiten koken op gevonden takjes!

Koop hier de COOX STOVE online

COOX STOVE kopen
Bestel hier gemakkelijk en snel de COOX stove!
Lekker buiten koken op hout!

Inhoudsopgave