Rocket Stove Kopen?

Rocket Stove Kopen? Vuur is waarschijnlijk de belangrijkste factor als het gaat om overleven. Het houdt ons niet alleen warm en verlicht onze weg in de duisternis, maar het kan ons voedsel koken, waardoor de voeding wordt gemaximaliseerd. Of je nu aan het overleven bent of met je gezin aan het koken bent, eten dat …

Lees meer

COOX Double Kookpitten

coox stove double kookpitten buiten koken hout

COOX Double Kookpitten is gemaakt voor COOX Stove. COOX Double Kookpitten is een opzet stuk voor de hout gestookt kooktoestel. COOX Double Kookpitten (met 2 pitten) is ideaal voor als je met meer dan één pan wilt koken.

Lees meer

COOX GoGrill ™ Barbecue Rooster

COOX GoGrill is een Barbecue Rooster voor op de COOX De COOX GoGrill barbecue rooster is nu beschikbaar voor de COOX Stove! De COOX Stove GoGrill, een barbecue rooster voor op de COOX Stove. De COOX Stove GoGrill grill bevestiging is perfect voor het barbecuen in de tuin. Met de COOX Stove GoGrill kun je grillen, barbecuen …

Lees meer

COOX STOVE test

COOX STOVE test

De voorloper van de COOX STOVE was de rocket stove

In dit filmpje zie je hoe je de COOX STOVE kunt gebruiken. Het ontwerp van de COOX STOVE is inmiddels verbeterd, maar de gebruiksaanwijzing is hetzelfde. Bekijk het filmpje en zie hoe makkelijk en snel je kan koken met de COOX STOVE.

Lees meer

Coox Stove

Coox Stove is een houtgestook kooktoestel voor buiten. De Coox stove is een schone kooktoestel omdat het hout waarmee je het kooktoestel stookt weinig rookontwikkeling af geeft.

Coox Stove Review

Coox Stove Review. Bekijk hier de Coox Stove Review

Met de Coox Stove Review zie je hoe eenvoudig de Coox Stove te gebruiken is. De Coox Stove is een hout gestookt buiten kooktoetel die maar heel weinig hout verbruikt.