COOX Double Kookpitten

coox stove double kookpitten buiten koken hout

COOX Double Kookpitten is gemaakt voor COOX Stove. COOX Double Kookpitten is een opzet stuk voor de hout gestookt kooktoestel. COOX Double Kookpitten (met 2 pitten) is ideaal voor als je met meer dan één pan wilt koken.

Lees meer

COOX STOVE test

COOX STOVE test

De voorloper van de COOX STOVE was de rocket stove

In dit filmpje zie je hoe je de COOX STOVE kunt gebruiken. Het ontwerp van de COOX STOVE is inmiddels verbeterd, maar de gebruiksaanwijzing is hetzelfde. Bekijk het filmpje en zie hoe makkelijk en snel je kan koken met de COOX STOVE.

Lees meer

COOX STOVE bakken en braden

Op de COOX STOVE kun je heerlijk, koken, bakken en braden. Het gaat echt heel makkelijk. Onderin de COOX  leg je twijgjes en kleine stukje hout. Je steekt de COOX STOVE aan met een aanmaak blokje, braadpan erop en bakken maar. Onder het bakken doe je alsmaar wat meer het hout in het vuur in. Het geeft je een heerlijk oergevoel, lekker primitief maar ook oer makkelijk.

Te gek, wat een lekker gevoel, buiten koken op gevonden takjes!

Koop hier de COOX STOVE online

COOX STOVE kopen
Bestel hier gemakkelijk en snel de COOX stove!
Lekker buiten koken op hout!

Koken op de COOX

Koken op de COOX is heel simpel. Je hebt nodig de COOX stove, aanmaakblokjes, brandhout en een pan. Je kan sprokkelhout verzamelen of kopen in de winkel. De COOX is supersnel in gebruik. Je steekt één of twee aanmaakblokjes aan en je legt het hout er op en je kan meteen beginnen met koken. Bestel hier je COOX Stove

Elke pan past op de COOX stove. Koken met de COOX gaat snel, makkelijk en is vooral erg lekker!

Bestel hier je eigen COOX STOVE – Samen koken voor een betere wereld!

COOX Makkelijke Kip Recept

COOX makkelijke kip recept is een recept wat mijn broer altijd geheim hield.. Tot voor kort. Ik vroeg of ik het COOX recept mocht delen en hij vond het oké. Het COOX makkelijke kip recept is heel makkelijk te maken. Je moet het wel een nachtje uitbesteden aan de marinade. Totale tijd: 25 minuten Voorbereiding: 5 minuten Kook tijd: 20 …

Lees meer