Het verhaal van Sarah uit Kenia

COOX stove verteld het verhaal van Sarah uit Kenia. Sarah was jong toen haar moeder overleed. En één van haar zussen overleed aan longkanker. Sarah vraag zich soms af waar haar leven over gaat. De rook van het koken zoals de op de oude manier ging heeft veel gevolgen voor haar en maakt haar leven donker, somber en letterlijk zwart van binnen.

COOX stove is gezond koken

Maar met de  COOX stove is er een nieuwe manier en een gezonde manier van koken in het leven voor Sarah gekomen en is haar leven er een stuk beter op geworden. De COOX stove zorgt er voor dat er een stuk minder rook wordt veroorzaakt met het koken en je hebt veel minder hout nodig om het vuur aan te houden.

Bestel hier de COOX Stove gemakkelijk en snel online!

Wat Sarah normaal opstookte aan hout in een week om te kunnen koken daar doet ze nu ruim een maand mee.

coox stove sarah kenia

Met de tijd die ze nu overhoudt doordat ze minder naar hout moet zoeken en het moet vervoeren kan Sarah nu dingen doen die goed voor haar toekomst zijn. Ze kan nu de kinderen helpen op school en de ouderen en zieke mensen verzorgen. Sarah is zelfs een klein winkeltje begonnen.

Sarah wil iets nalaten aan haar kinderen waardoor ze veilig kunnen leven en een betere toekomst krijgen.

COOX stove helpt de wereld

Wil jij er ook aan bijdragen dat het leven van vrouwen zoals Sarah er beter op wordt? En wil jij de wereld een beetje beter maken? Koop dan nu een COOX stove en wij zorgen er voor dat er ook een COOX stove naar een arm gezin gaat.

Bestel hier de COOX stove voor buiten koken

You may also like...

1 reactie

  1. Michelle schreef:

    Mooi verhaal! Ik ga ook een COOX stove kopen en ik hoop dat ik op die manier een vrouw kan helpen als bijvoorbeeld Sarah. En daarbij is het natuurlijk ook erg leuk om een eigen COOX in mij tuin te hebben 🙂 (ben gek op buiten koken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *