Coox stove bij Glamour.nl

Coox stove zag dat er een mooi artikel was geschreven over de COOX stove bij Glamour.nl en daar zijn we heel blij mee.

coox stove glamour

Hoe meer aandacht de COOX stove krijgt, des te meer bezoekers we krijgen op de website van COOX stove. En dat vinden wij van COOX stove heel erg fijn omdat we op die manier nog meer COOX stoves verkopen. En je weet het:

Een COOX hier is een COOX daar!

Zo maken we de wereld een beetje beter door de arme mensen gratis een COOX stove te geven. Wil jij de wereld ook een beetje beter maken? Of wil je gewoon lekker genieten van de COOX stove door heerlijke gerechten buiten te koken?

COOX STOVE kopen

Bestel hier je eigen COOX stove en help de wereld een beetje beter te worden!

 

BRON: GLAMOUR.NL – Rens Kroes 25/07/2014

IT’S BARBECUE-TIME!

It’s barbecue-time! Tijdens mijn detox-kuur kon ik daar natuurlijk niet van genieten. Zo frustrerend als je door het park loopt en die heerlijke geuren ruikt. Aargh! Ik snakte naar gezelligheid met een clubje friends in het park en lekker chillen met een wijntje, spiesje, stokbroodje… The best thing on earth! Maar barbecueën is niet heel gezond. Althans, je kunt natuurlijk brood skippen en kiezen voor vis, biologisch vlees of gegrilde groenten. Maar die zwarte rook is best schadelijk voor je lijf. Het is bovendien geen pretje voor je huid en ook de stoffen in bijvoorbeeld aanmaakblokjes zijn heel ongezond.

Ik zou mezelf niet zijn als ik me niet verdiept had in een healthy alternatief! Zo ontdekte ik deze ‘clean cook stove’ genaamd COOX. Het is eigenlijk ontworpen voor mensen die geen gas- of elektrisch kookstel tot hun beschikking hebben, maar ook hartstikke geschikt voor als je in het park wilt chillen zonder dat je teveel rook inademt.

Het gebruik is super easy. Je maakt een vuurtje onderin de COOX. Doordat het afgeschermd is komt er weinig rook vrij en omdat je een pan gebruikt ligt je voedsel niet rechtstreeks in de rook. Ik heb er al heerlijke gebakken eitjes, gewokte groenten en zelfs quinoa op klaargemaakt! Super leuk om een avondje met je vrienden te kokkerellen in het park of in de tuin. En ben je uitgekookt? De COOX brandt vanzelf op, en houdt je tot die tijd lekker warm als het afgekoeld is buiten.

BRON: GLAMOUR.NL

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *